Totální rubanice, která Ti hodlá vyrazit všechny zuby, se chystá vydat na svoji zteč z Kalifornie. Právě tam, konkrétně v Sacramentu, totiž sídlí nadupaná powerviolence formace x8xGatesx. No a tahle formace vydala na konci února svoji novou nahrávku, pojmenovanou True Hidden Lotus. Ta je aktuálně venku v digitální podobě, kdy si ji můžeš poslechnout klasicky na bandcampu, a taky jako kazeta, pod níž je podpis Practiced Hatred Records. Připrav se tady na hodně ostré a tvrdé setkání, které si budeš ještě dlouho pamatovat. Deset válů, stopáž něco málo přes devět minut a absolutní výplach zvukovodů. Tohle prostě musíš.

x8xGatesx nemají v plánu ani trochu někoho šetřit. Tohle je od začátku šílená roštovačka, která jede na plné obrátky a jestli nechceš skončit jako její potrava, bude třeba sakra rychle uhnout. Tihle milovníci anime Ti rozhodí rovnováhu natolik, že se Ti ještě nějakou dobu bude pořádně motat hlava. Taijutsu violence připravené z Tebe doslova vymlátit duši. Rychlost, běs, řev, anime a chaos, to všechno jsou zbraně, které k tomu hodlá tahle parta použít. Bez jakéhokoliv náznaku slitování, bez všech okolků. Jasně, stručně a hlavně rychle, neskutečně rychle.

True Hidden Lotus je zničující vichřice, která se s nepředstíranou drzostí roztahuje do všech stran a zahubí všechno živé. Je to taky otisk boty na Tvojí tváři, případně na zádech, to podle toho, z jaké strany se k Tobě tahle řežba přiřítí. Věř ale tomu, že to sotva stihneš postřehnout. Takže, až budeš mít pusu plnou hlíny a nebudeš se moct zvednout, je celkem jasné, odkud vítr vane. x8xGatesx jsou další skvělou šíleností, která do toho jde fakt na plno a seká hlavy, ruce, i nohy. Takže, jestli hledáš nadupaný powerviolence masakr, co zandavá jako nový kotouče na cirkulárce, s touhle partou nešlápneš vedle.

No a komu by tahle smrtící devítiminutovka nestačila, může si rovnou střihnout ještě jednu, a to v podobě s/t nahrávky z července loňského roku. Materiál je to sice o dost syrovější, ale údernost a hrubost je vlastně stejná. Jestli máš dost odvahy se s touhle bestií pustit do křížku, tak není na čekat. Pokud nad tím stále přemýšlíš, tak se měj na pozoru. Setkat se tváří v tvář může totiž dost bolet…