Další výborná palba, která Ti nedá spát. Servírovaná hezky zostra, jak to má být. A samozřejmě pořádně žhavá, jak jen je to ve Phoenixu možné. A že tam letos létě žhavo bylo tak moc, až z toho začaly umírat kaktusy. Tenhle materiál je naproti tomu ale plný života a rozproudí Ti krev v žilách. A to tak, že hodně. Na první dobrou jsem byl tímhle počinem sestřelen a chci ho poslouchat pořád víc. Řeč je tady pro tentokrát o hodně divoké partě s názvem Pig City, která v polovině zářila vypustila do světa svoji novou nahrávku. Ta se jmenuje Untitled a můžeš na ní najít sedm neuvěřitelně živelných a výbušných pecek, co se Ti zprudka zaseknou do hlavy. Stopáž stlačená do jedenácti minut a vybrušování kovu jako maximálně ujetá zábava. Untitled můžeš najít v digitální podobě s poslechem třeba na dobře známém bandcampu, ale taky jako dvanáctipalcový vinyl s podpisem To Live A Lie records. Jen bacha, až to budeš pouštět, protože tohle s Tebou zacloumá fakt pořádně. Můžou taky vzniknout lehké otřesy, tak na to mysli.

Musím říct, že mě tahle nahrávka vážně uzemnila, jak moc povedená a zdrcující je. Stejně jako je zuřivá a šílená. Pig City namixovalx neodolatelně lahodný koktejl, který Tě zničí. Naházelx do něj trochu syrovýho hardcoru, neurvalýho powerviolence, ale i hrubýho chainpunku nebo i trochu crustu a grindu. Může se tomu říkat taky queercore, když už je o tom řeč. Každopádně všechno tohle se zalilo značným množstvím energie a několikrát protřepalo, aby to chytlo tu správnou chuť a vůni. Jenže výsledkem je explozivní směs, která zdestruuje všechno kolem sebe. Poměr ingrediencí a jejich množství by asi nebyl ten největší problém, ale jak se to všechno slilo dohromady, tak to prostě chytlo naprosto jiný náboj. Zkus se toho dotknout a ruce Ti upadnou. Tohle je strašně moc nadupaná věc, se kterou není radno si zahrávat. Ona si s Tebou ale dozajista pohraje dostatečně. Bez jakýchkoliv okolků se do Tebe pustí a nepřestane, dokud nebudeš mávat bílým praporem a značit tak zdrcující porážku. Ale s jistotou bych se na nespoléhal, protože je taky klidně možný, že Tě rozdupe na prach a nic ji nebude zajímat. To zní sakra dobře nebo ne?

Tahle arizonská smečka divokých psů Tě nenechá na pokoji ani náhodou, to jen kdyby Tě o třeba čirou náhodou chtělo napadnout. Baví mě na tom brutální energie a zuřivá síla, která Ti nedopřeje ani vteřinu na oddych. Tohle je divočina, jakou si možná ani neumíš představit. Navíc, to má tak nádherně řezavý zvuk, že se člověk nad jen tetelí blahem. Pig City to umí zatraceně mocně nabrousit, ale stejně dobře zvládnou nelítostnou sypačku, z níž se Ti zamotá hlava. Neustále střídání těhle dvou poloh je smrtící a láme kosti. Občas se někde přitvrdí až na dřeň nebo létají jiskry od drcení ve vysoké rychlosti. Vždycky ale na maximum, na plný plyn, na více jak sto procent. Untitled je bez keců hodně parádní šílenost, kterou je dobré neminout. Jestli hledáš něco, z čeho Ti polezou oči z důlků a z čeho Ti budě brnět celý tělo, tak Pig City jsou to správnou volbou. Zvuk tohohle počinu je tak moc svěží a řízný, že to s Tebou dost možná švihne o zem, tak na to ber zřetel. Jinak už ale není moc na čekat a můžeš se do toho pustit, jak jinak než po hlavě samozřejmě. V tomhle případě by totiž stejně nešlo jiným způsobem.