Za další ultimátní sypačkou zase hurá zpátky do Austrálie. Tam totiž na konci února spatřila světlo světla nahrávka s názvem Pure Hatred, za kterou stojí šílená powerviolence čtvěřice Dire Need. Tenhle počin je k dispozici aktuálně pouze v digitální podobě a poslechnout si ho můžeš třeba už tradičně bandcamou. Čeká na Tebe nálož čtrnácti tracků se stopáží lehce nad jedenáct minut a nekompromisním tahem na branku. Připrav se na pořádnou řežbu, která Tě s naprostý klidem vyklepe z kalhot.

Pure Hatred přináší nadupaný a třaskavý materiál, který rozmetá všechno v blízkém a dost možná i dalekém okolí. Nadupaná směska hardcoru a powerviolence si totiž nebere pražádné servítky nic ji není svaté. Klasická powerviolence palba je tady mistrně proložena hardcorovu zuřivostí a syrovostí a aspoň na okamžik tak neletí nezadržitelnou rychlostí a bez rozmyslu vpřed, třeba i proti zdi. Kromě neskutečné síly, která Tě chtě nechtě dostane na kolena, se dostaví taky urputný tlak, co Tě bude chtít zašlapat do země. Nečekej žádnou úlevu, ani milost. Tady dostaneš naloženo tolik, co se do Tebe do vejde a dost možná ještě víc. Dire Need totiž přichází s jasným plánem a tím je cílená destrukce.

Pure Hatred je opravdu parádně poskládaná deska, kde je všechno na tom správném místě. Chvílemi skoro až devádesátkový hardcore se tady mísí se štěkavou a zatraceně rychlou powerviolence náloží, která za sebou nechává jen velký oblak zvířeného prachu. K tomu si přidej dávku hrubosti, syrovosti, ale i surovosti, doplň neutuchající a nakopávající energií a máš před sebou výsledek. Takový, který Tě zfackuje tak mocně, až Ti zůstane obtisk dlaně na každé tváři. Tohle je úder na solar, po kterém nebudeš moc nějakou chvíli popadnout dech. Kopanec pod koleno, co Tě přiměje k slzám. Brutální nakládačka, jež se Ti vryje do paměti drtivou silou. A dvojité podtržení to jistí, tomu prostě věř. Nasaď si chrániče, helmu a naposledy ještě v klidu polkni. Pak se dej na úprk…