Pořádná hardcorová jízda se s mohutným duněním valí z Milwaukee ve Wisconsinu. Odtud totiž pochází našlápnutá formace Big Laugh, která v první polovině února vydala svoji novou desku s názvem Consume Me. Ta vyšla kromě digitální verze (poslech klasicky na bandcampu) i na všech fyzických nosičích, tedy jako vinyl, kompaktní disk, i jako kazeta, a to všechno pod hlavičkou Revelation Records. Čeká Tě tady deset zatracené ostrých a natřískanách tracků, které dají dohromady necelých devatenáct minut a nevybíravě Tě srazí na kolena. Čeká Tě hardcorová smršť bez jakýchkoliv příkras.

Big Laugh na novince přináší svěží závan, který Ti z plic vyrve všechen vzduch a nenechá Tě se pořádně nadechnout. Nebo Ti rovnou vyrve i plíce, rozdíl v tom nakonec popravdě moc není. Syrovost tady jde dohromady se zuřivostí a neskutečně ostrým tahem vpřed, který ale zároveň nepostrádá jakousi lehkost, s níž Tě chce kopnout pod koleno nebo do holeně. Žádný velký řeči kolem, krátký a celkem i rychlý a tvrdý songy s drtivou silou. Tohle je prostě Hardcore, který ví, jak na to. Trochu okořeněný punkovou drzostí a možná i rychlostí fastocru Ti předvede neskutečnou show.

Jednou z hlavních zbraní je v tomhle případě zběsilá a nezkrotná energie, která Ti podrazí nohy, vyrazí dech, mocně Tě nakopne, vybrat si tady můžeš sám/-a. Ale s největší pravděpodobností to bude v rychlém sledu všechno za sebou. Protože jemné zacházení tady čekat nelze. Big Laugh netlačí nic přehnaně na sílu nebo na efekt, celá nahrávka doslova jiskří autentickou divokostí a prudkostí. Chvíli na odpočinek tady taky nehledej, vydechnout si totiž můžeš až po tom, co tahle nálož dozní. Jenže místo toho si to celé budeš chtít dát znovu, tomu věř. Dostane Tě to, zkonzumuje, jak sám název vlastně napovídá. Tohle je něco, co prostě chceš. Takže to dej pořádně nahlas a rozběhni se hlavou proti zdi…