Za další sypačkou je tentokrát třeba se vypravit do Austrálie.  Tam totiž spojily síly dvě kapely, které Tě solidně proplesknou. Řeč tady je o powerviolence smečce Skirmisher a hardocorové jízdě The Meat. Jejich společné splitko vyšlo na začátku března, nabídne pět válů na každé straně s celkovou stopáží přes deset minut a k dispozici je jako digitál, s poslechem už tradičně na bandcampu, a také jako sedmipalec, pod kterým je podepsáno Bad Habit Records. Čeká Tě vážně neskutečná palba.

Skirmisher se s tím na své straně ani trochu nepářou. Pět tracků, něco málo přes minut a řežba, která Ti přeláme ruce i nohy. Je to rychlý jak blázen, hrubý a neskutečně uřvaný. Totální pévé masakr, ze kterého Ti praskne hlava. Chceš-li trochu té instantní destrukce, tak Ti Skirmisher udělají vážně velkou radost. Zničí všechno, na co narazí ve svém dosahu.

The Meat servírují rychlý a zatraceně syrový hardcore, který z Tebe vymlátí duši. Ani tady nečekej žádný ostych. Pět zářezů na pažbě, necelých šest minut a parádní nářez, který si na Tobě s chutí smslne. The Meat si jdou neohroženě za svým a nehodlají se přitom moc ohlížet kolem sebe. A zkřížit jim cestu se zrovna dvakrát nevyplácí. Modřiny budou to nejmenší, co si z takového setkání můžeš odnést.

Tahle spolupráce se povedla a dá Ti pořádně zabrat. Nejde to jinak, dvě formace, co Tě rozmontují do posledního šroubku. Tohle splitko má sílu bouracího kladiva a energii splašeného koně. Nedá Ti vůbec nic zadarmo a vezme si, co uzná za vhodné. Ať už s Tebou nebo bez Tebe. Jestli se teda cítíš na to, že bys mohl udržet krok, tak jen do toho. Jen pozor na překousnutý jazyk nebo rozsypané zuby. Takže 3, 2, 1…