Tohle prostě chceš, jakože to fakt nejde jinak. Britská straight edge powerviolenec drtička kostí Eyeteeth chystá na duben nové album. To ponese název straight edge violence a má nabídnout celkem deset tracků. Nejspíš pořádně zběsilých a půlky nakopávajících tracků. K dispozici bude v digitální podobě, kde už teď běží předobjednávky, ale i v té fyzické jako sedmipalec, a to pod křídly Then And Now Essex Hardcore. Tady se připrav, protože tenhle střet Tě totálně rozseká, absolutně zlikviduje, zadupe do země.

Aktuálně představila tahle destrukční smečka jeden vál z chystaného materiálu. Jmenuje se Premium (dis)Content a je to neskutečná sypačka, rychlá, splašená, tvrdá, nekompromisní. Něco málo přes minutu, kdy se všechno kolem otočí vzhůru nohama. Země se otřese v základech a Ty budeš rád/-a, když se vůbec dokážeš zvednout ze země a nadechnout. Protože tohle je brutální jízda, která se nikým nebude ani trochu mazlit. Hlasitý a zběsilý powerviolence, co Tě srovná do latě. Nemáš šanci utéct nebo se schovat, Eyeteeth si Tě najdou, kdykoliv a kdekoliv. A pak se spustí apokalypsa.

Kromě ochutnávky z připravované desky si můžeš dopřát ještě Demo z července loňského roku, na kterém najdeš čtyři hlavurvoucí skladby, kde se stopáž dostala kousek nad čtyři minuty. Rubanice bez příkras, která Ti zasadí přesný a sakra tvrdý úder, po němž bude moct akorát tak posbírat zuby. A to nejen svoje. Totální masakr, kde všechno řve a valí se jako lavina vpřed s ničivou silou. Ať by byla snaha jakákoliv, Eyeteeth Tě prostě zničí, nečekej nic jiného. Jen zkázu, spálenou zemi a svět rozervaný na dvě poloviny. Kombinace straight edge a powerviolence je totiž hodně výbušná a po zážehu už není cesty zpět. Takže, hlasitost doprava, ať praskají stěny a pak jen hodně hluboký nádech. Co se bude dít dál poznáš velice rychle. Rozhodně si ale nezapomeň poznamenat do kalendáře sedmý duben, protože to je to datum, kdy bude svět rozmetán na kusy a my s ním. Odpočet už začal. A bude to řežba jak blázen…