No jasně, že tady o tom byla řeč. Tehdy dvě smrtící ochutnávky jako lákadlo na chystanou desku. Aktuálně už celá nová nahrávka, která je připravena Tě trochu přidusit. Řeč tady je o palbě z Clevelandu s názvem Drug Abuse. Tahle trojice vydala na konci února svoji novinku pojmenovanou A Portrayal Of Hate. Ta je k dispozici v digitální verzi s poslechem třeba už zcela tradičně na bandcampu, a také jako kazeta. Čeká na Tebe jedenáct pořádně nabroušených a ostrých tracků, které někdo narval do deseti minut. Čeká na Tebe brutální jízda, která Ti naloží, co to jen půjde.

Právě už ochutnávky daly dost jasně najevo, jakým směrem se bude A Potrayal Of Hate ubírat. Výsledek ale vážně stojí za to, protože Ti utrhne hlavu i s půlkou hrudníku. Neskutečně nadupaná směs hardcoru, powerviolence a fastcoru, která po Tobě půjde a nedá Ti pokoj, dokud Ti s manickým smíchem nepodkopne nohy. Syrová, drzá, neurvalá, rozskřípaná. Smršť s ohromnou silou kopající do všech stran. Jak už padlo při lákání na tenhle hlavy stínající materiál, není to ani klasická pévé řežba, ani těžkotonážní hardcore a ani sypající se fastcore. Je to jednoduše hodně dobře namíchaný koktejl, ze kterého se Ti hlava otočí o třistašdesát stupňů.

Drug Abuse se nehodlají zastavovat. Směr je tady jen jeden a šílenství čekej prostě maximální. Drtivá nálož, která si sama vezme, co bude chtít. Hlučná a nachystaná zanechat za sebou jen spoušť, střepy a prach. Tohle je řežba, která z Tebe sedře kůži a nebude ji to dělat sebemenší problém. Destrukce je v tomhle případě zaručena. A Tobě nezbude nic jiného, než značně přidat do kroku, pokud teda nechceš pocítit, jak to vypadá, když se po Tobě projede parní válec. Všechno tohle je potřeba vzít v potaz, než se odhodláš zmáčknout „play“. Pak už to totiž bude lítat a rozsévat zkázu. Tak co, už víš, že to chceš…