Další nekompromisní nálet se na nás žene tentokrát z Kalifornie. Tam totiž působí a funguje powerviolence formace Level, která ve druhé polovině února představila svoji novou nahrávku, pojmenovanou Gone West. Ta je aktuálně k dispozici v digitální podobě, s poslechem zcela tradičně na bandcampu, a také jako sedmipalec, který si vzaly na starosti Thrash Tapes a 625Thrash. Připrav se na osm pořádně nadupaných a rychlých tracků, kde se stopáž zvolna blíží sedmi minutám. Takže stručně řečeno, nakládačka, jak se sluší a patří.

Level do toho jdou naplno, rychle, tvrdě, bez jakýchkoliv zábran. Servítky si rozhodně neberou a sílu střetu poznáš velice snadno na vlastní kůži. Rozervaný powerviolence, do kterého někdo přisypal hardcorovou energii a ujela mu ruka s přísadou rychlosti. Tohle je hrubý a pořádně ostrý materiál, který se pohybuje v oblastí absolutní destrukce. Nabroušený kytary, smrtelně rychlý bicí a vokál jako žiletka, tohle prostě chceš, i když víš, že to nejspíš bude dost bolet. Level totiž drtí neskutečně a Ty se buď můžeš přidat nebo to sledovat zpovzdálí. S nějakou tou modřinou ale určitě počítej v obou případech. Tahle parta totiž kope do všech stran.

No a komu by nestačila smršť v podobě Gone West, tak se může uchýlit k debutovém Demu z minulého roku. Výsledek bude dost podobný. Demo si taky razí cestu vpřed bez jediného pardonu a až ucítíš otisk boty na zádech, tak už je vlastně pozdě na všechno. Oproti novince je na debutu všechno víc do syrova a víc to skřípe a píská. Rychlost a zběsilost se ale nemění. Takže, jestli chceš zažít solidní sypačku, tak už vážně není na co čekat. Level jsou připraveni. A Ty?