Pomalu ale jistě se chystá slušná straight edge nakládačka, která Tě nevybíravě položí na lopatky a s velkou chutí se po Tobě projde. Síly totiž spojily dvě nekompromisní kapely, konkrétně turecká formace xRisalex a belgická edgemetalová drtička xInvictusx. Jejich společné LP vyjde v březnu pod hlavičkou Ugly and Proud records a určitě nebude nikoho šetřit. Předobjednávky budou spuštěny příští týden a snad se dočkáme i nějakých dalších detailů.

Aktuálně jsou venku dvě ochutnávky, jedna od každé zúčastněné strany. xRisalex tu útočí s nadupaným trackem The New Demons a xInvictusx se představují s válem Ablaze. Na jedné straně živelná a hodně těkavá směs hardcoru a metalcoru, která Tě totálně zničí, na straně druhé pak hutný metalový válec s nezměrnou silou. Obě dvě skladby si můžeš pustit na bandcampu a věř tomu, že Ti z toho půjde hlava kolem. V obou případech je to totiž hodně přísná nálož, která se Tě nebude na nic moc ptát a spíš Ti rovnou ukáže, o co tu vlastně běží.  Takže buď ve střehu, ať kdyžtak stihneš aspoň nějak zareagovat. Až se do Tebe totiž tyhle dvě party opřou, tak dost Ti možná nebude stačit dech. Tohle je prostě neskutečný tlak, který se s Tebou nebude ani trochu mazlit.

Deska sice vyjde až v březnu a předobjednávky taky budou teprve spuštěny, ale kdo by chtěl, tak už teď může nahodit podporu. xRisalex se totiž s ohledem na nedávné zemětřesení, které zasáhlo Turecko a Sýrii, rozhodli pomoci prostřednictvím hudby a minimálně měsíc půjdou všechny výnosy z prodeje jejich pecky The New Demons na bandcampu právě na pomoc obětem zemětřesení. Už tak na nic nemusíš čekat a můžeš se do toho s chutí dát