Na začátku listopadu padla na NDSŘ zmínka o tom, že se chystá společné splitko dvou naprosto nekompromisních formací, konkrétně washingtonských Nurser a švédských Bleachdrinker. Tahle brutální řežba vyšla v druhé polovině listopadu a věř tomu, že Ti utrhne hlavu a ruce vyrve z ramen. Tenhle materiál je k dispozici v podobě kompaktního disku a kazety, kdy pod obojím je podepsáno Modern Grievance. Digitální podobu si pak můžeš dopřát třeba na bandcampu obou formací.

A co na Tebe tedy čeká? Čtyři zdrcující a zkázonosné tracky na straně Nurser, jejichž stopáž se vejde pod čtyři minuty. K tomu pak pět absolutně šílených skladeb ze strany Bleachdrinker v celkové délce něco málo přes pět minut. Tohle je totální sypačka, která Ti vyrazí všechny zuby a zničí všechno, na co narazí. Nečekej nic jiného než neurvalou, neskutečně rychlou, neskutečně hlasitou a neskutečně ostrou jízdu. Tady je vlastně všechno zbytečné. Až se tenhle stroj rozjede, tak není úniku. Neutečeš, neschováš se, neunikneš. Tahle dvojice Tě prostě rozdrtí, zničí zadupe do země, nechá za sebou jen vyrvaný kráter a přelámané kosti. Tohle splitko má sílu, jakou si možná ani neumíš představit. Mrknutím oka se z poslechu stává demolice bez příkras. Powerviolence a grindcore ve smrtícím mixu, který nejde zastavit.

Tak už na nic nečekej a dávej to. Jen se ale nediv, až budeš ležet s vyraženým dechem na zemi. Nurser a Bleachdrinker se s Tebou totiž rozhodně párat nebudou.