Tak další solidní nářez se tentokrát hlásí o svoje slovo z Clevelandu v Ohiu. Tam totiž aktuálně sídlí zběsilá partička Drug Abuse. A tahle zběsilost chystá na konce února vydání nového alba. Jmenovat se bude A Portrayal of Hate a má nabídnou celkem jedenáct pěkně ostrých zářezů. Aktuálně se mluví o vydání pouze o digitální podobě. No a venku jsou už taky dvě ochutnávky, které si můžeš dopřát a zjistit tak, co Tě vlastně čeká.

Je to neskutečná jízda, syrová, neurvalá a rozdrnčená. Chaos napěchovaný do několika desítek vteřin, ze kterého Ti praskne hlava. Mix hardcoru a powerviolence s brutální silou, který Ti vykopne zuby a zpřeláme čelist. A právě tenhle zvláštní mix propůjčuje Drug Abuse jistý specifický zvuk. Není to totiž ani klasická pévé rubanice, ale ani těžkotonážní nebo rychlý hardcore. A není to tak docela ani fastcore. Je to od každého trochu, poskládané tak, že budeš jen otupěle zírat. Hlavní slovo tady má syrovost a zatraceně mocně Ti protáhne zvukovody. Drug Abuse jsou jako bestie utržená ze řetězu, co se nutně potřebuje vyřádit a je jí tak nějak jedno, kde a na kom. Takže to měj na paměti, až budeš mít prst připravený na tlačítku play. Zapni a utíkej a stoprocentně se neohlížej.

A pokud chceš víc než jen dvě skladby z chystané desky, tak si můžeš dopřát prvotinu tenhle Clevelandské drtičky s názvem Vile Intentions. Stopáž něco málo přes pět minut, pět songů a nářez, který s Tebou nebude diskutovat a prostě si vezme to, co bude chtít. Hodně ostrá nahrávka, po které Ti bude hučet v uších ještě docela dlouhou dobu. Ale není nic lepšího než se nechat řádně pocuchat. Tak se do toho pusť, ať víš, o čem tady vůbec byla řeč.