Tak a zase zpátky k sypačkám. Následující počin spatřil světlo světa na začátku října loňského roku a patří zcela jistě do výběrové kategorie Finest. Řeč tu je o s/t album od arizonské powerviolence formace Groin. To vyšlo v digitální podobě (poslech bez překvapení na bandcampu) a rovněž jako kazeta pod křídly No Time Records a nabídne Ti opravdu ultrarychlou jízdu. Třináct tracků, stopáž lehce přes jedenáct minut a tempo, které fakt nerozdýcháš.

Tohle bez nejmenších pochyb chceš, musíš to mít. Tahle novinka je neřízenou střelou, která obrátí v neskutečném chaosu všechno naruby. Počítej modřiny a bacha na překousnutý jazyk nebo hvězdičky před očima. Jízda na dřeň, jakože fakt na dřeň, která z Tebe serve kůži a ani se u toho nezpotí. Vražedné tempo, kterému nebudeš stačit, ani kdyby ses na hlavu postavil. Kytara ostrá jak zálesácký nůž, tepající bicí a střídání pořádného ječáku se štěkajícím vokálem. Pévé bruska, co se zařezává hodně hluboko a samozřejmě zcela přesně. Skřípění kovu o kov a zdrcující síla, která Tě rozebere na součástky. Než se stačíš vzpamatovat, zůstane po tom všem jen díra v podlaze a drolící se zdivo.

Groin tady servíruji něco neskutečného, co si nesmíš nechat ujít. Jen pamatuj, že tady se nezastavuje, dokud není hotovo. Není čas na oddych, není chvilka klidu. Groin jsou tady, aby rozjeli ten nejtvrdší aerobic, který si jen umíš představit. Tak ještě naposledy protáhnout a pak vzhůru do divokého běsu.