Všechno, co už vyšlo, a co bychom chtěli připomenout. Na konci ledna jsme se zmiňovali o chystané novince od britské folk punkové party Roughneck Riot. Deska Burn It To The Ground vyšla 18.02.2022 u Sbam Records, a je k dostání v digitální verzi, jako CD, i jako vinyl. Pěkně rozjetý a řízný folk punkrock, plný uhrančivých melodií, co Tě prostě dostane.

Celkem nedávno jsme pak psali o připravované novince od australských Protospasm. I ta už je na světě, a to od 25.02.2022. Album s názvem Unreachable Summit je k dispozici jako digitál a vinyl. Tohle je zatraceně dobrý materiál hardcore punkového ražení s příchutí rock’n’rollu a pořádně ostrým ženským vokálem. Ani tuhle desku bys určitě neměl nechat bez povšimnutí.

No a vyšlo už také nové album od Kalifornské indie-rockové formace Mom Jeans, o němž jsme se u nás zmiňovali pravidelně už od podzimu. Nahrávka pojmenovaná Sweet Tooth vyšla u Counter Intuitive Records a sehnat ji můžeš v digitální verzi nebo jako vinyl. Před pár dny k tomu Mom Jeans ještě vykopli další nový videoklip, tentokrát k písnice White Trash Millionaire.