Tak a máme tu další sypačku z Francie. Zběsilou a řádně splašenou, tak jak se sluší a patří. Na začátku května totiž vyšla nová deska formace False, která nese název The Kids Still Have Nothing To Say a je připravena Ti trochu zatřepat hlavou. Na ploše čtrnácti minut tu na Tebe čeká dvanáct pořádně nadupaných a rychlých tracků, které určitě nebudou čekat, až je po zazvonění pustíš dál a místo toho Ti vykopnou dveře i s futrama. Tahle řežba je aktuálně venku pouze jako digitál, kdy poslech můžeš zvládnout bez problému na bandcampu. Výhledově se ale chystá kompaktní disk a taky vinyl, a obojí by mělo nést podpis Bones Brigade Records. Ty se ale nachystej na pořádný fičák, protože False Tě přišli srovnat do latě.

Tahle deska to drtí ve vysokých otáčkách od začátku do konce. Neúnavně tepe do živého a na nějaký odpočinek prostě rovnou zapomeň. Buď to zvládneš nebo odpadneš, nic víc. Je to vlastně strašně jednoduchý. Rozběhni se, běž a hlavně nezastavuj. Nejlépe ale ani nezpomaluju, protože tahle drtička přesně na tohle čeká. Chce Tě zkonzumovat a moc se tím nehodlá tajit. Pořádná rychlost, totální smršť. Řeklo by se asi s přehledem rychle a zběsile, kdyby to nemělo tu divnou pachuť odevzdaně špatného bijáku, protože tohle není špatný ani trochu. Hodně rozjetý hardcore a punk, chceš-li, tak fastcore, co si rád občas něco propůjčí z powerviolence. Výsledkem je živelná a energická směs, která Tě pokope, až budou lítat kusy oblečení. A Tobě se to bude líbit.

The Kids Still Have Nothing To Say je opravdu povedený materiál, který z Tebe chce vymlátit duši. Síla, dravost, energie, drive, to všechno jsou nástroje, které k tomu hodlá použít. Žádný sraní, tah na branku jako blázen a všechno hezky za syrova. Před tímhle není úniku, můžeš se snažit držet krok, ale troufám si tvrdit, že Ti to bude k ničemu. Jakmile tahle parta nastoupí, dějí se věci a nemáš moc možností. Hlavně bacha na jazyk mezi zubama a prokousnuté tváře. A kdyby se třeba náhodou blížil nějaký pád, použij ruce. False si Tě povodí, na to můžeš vzít jed. Párat se s Tebou stoprocentně nebudou. Čekej spíš tvrdý kopanec na začátek a pak pokaždé, když nebudeš stíhat a bude Ti docházet dech. Něco takového se v tomhle případě neodpouští. Jestli už skutečně nemůžeš, existuje jen jedna jediná možnost. Přidat, obout se do toho a letět s větrem o závod, jít až na krev, nepřestávat.

False přináší hodně natřískanou věc, co Tě zpracuje a nebude jí to činit moc potíží. Nečekej tady ani pomalejší rozjezd. Hned od začátku plnou rychlostí vpřed, bez vydechnutí. False Ti přihází dát lekci, zasadit ostrý záhlavec, po kterém budeš mít jen velký červený flek. Přichází Ti dokázat, že na takový trénink jen tak nezapomeneš. Jsou tady, aby Ti zvedli tepovou frekvenci, a to se jim zcela jistě podaří. Jestli chceš něco říct, tak jen pozor, stačí zlomek sekundy a už ležíš v prachu na zemi. Proto radši moc nečum kolem a už to dávej, aby bylo jasno, o čem je tady řeč.  Jen bacha, jelikož tenhle zážeh Tě může velice snadno odrovnat. Tak opatrně, protože tohle je fakt neskutečná řezanice.